« terug naar overzicht

De beste wensen van TNN vanaf een nieuwe locatie

  • 6 januari 2011
  • 0 reacties

TNN wenst iedereen de beste wensen en transgenders in het bijzonder een gelukkig en gezond 2011. Per 1 januari hebben wij huisvesting gevonden in het pand van Schorer (Nederlands instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn) aan de Sarphatistraat 35. Hier houden wij kantoor in een kamer naast Transvisie.

TNN zal in 2011 het uitvoeren van zijn jaarplannen voor de periode 2010-2011 voortzetten. Dat betekent dat onze aandacht en activiteiten zullen blijven uitgaan naar:

  • wetgeving met respect voor de mensenrechten van transgenders
  • goede, betaalbare en toegankelijke medische en psychische zorg (ook voor naasten)
  • begrip en zichtbaarheid in de maatschappij; emancipatie in de eigen kring

TNN hoopt in 2011 op de verschillende thema’s zoals veiligheid, werk en zorg samen met samenwerkende (transgender)organisaties gestaag stappen te zetten om de positie van transgenders in de maatschappij blijvend te verbeteren. Ook staan aanpassing van Artikel 28 en de volledige vergoeding van de geslachtsaanpassende behandelingen (operaties, epilatie, protheses) hoog op de agenda.
TNN zal zich inzetten voor het grote online onderzoek onder Nederlandse transgenders dat in het voorjaar van dit jaar zal plaats vinden. Resultaten hiervan worden in 2012 gepresenteerd en zullen de agendering van transonderwerpen kracht bijzetten.

Namens bestuur en medewerkers van TNN: Wij hopen jullie in 2011 te treffen om gezamenlijk de Nederlands transagenda invulling te geven!

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.