« terug naar overzicht

Deelnemers aan de vragenlijst: bedankt!

Rutgers WPF is bezig met onderzoek naar de seksuele gezondheid van transgenders. In juli en augustus konden mensen met een transgenderidentiteit, transgenderachtergrond of transgenderverleden online een vragenlijst invullen. Een oproep om mee te doen was te vinden op verschillende websites en flyers van organisaties die zich op transgenders richten.

Een enorm aantal transgenders heeft op de oproep gereageerd en de moeite genomen om de vragenlijst in te vullen. In totaal hebben 545 mensen meegedaan aan het onderzoek: 313 in het MV-spectrum en 232 in het VM-spectrum. We zijn meer dan tevreden met deze aantallen. Graag willen we iedereen die mee heeft gedaan ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Zonder hen had dit onderzoek niet plaats kunnen vinden.

De aankomende maanden gaan de onderzoekers aan de slag met het analyseren en beschrijven van de resultaten. Op 1 december komt een factsheet beschikbaar; de eindrapportage volgt in februari 2014. Wilt u tegen die tijd een e-mail ontvangen over de resultaten van het onderzoek? Laat dan uw e-mailadres achter op de website: www.rutgerswpf.nl/spreekjeuit

bron: Rutgers WPF

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.