« terug naar overzicht

Denk mee over de nieuwe website

  • 14 februari 2014
  • 1 reacties

TNN gaat werken aan een nieuwe website. Met die website willen wij enerzijds TNN presenteren en anderzijds bezoekers informeren. Tussen die functies gaat een duidelijke scheidslijn komen. Onder de werktitel Transgenderinfo gaan we jullie ook vragen welke informatie jullie graag op onze website willen vinden. Voor wie moet er bijvoorbeeld informatie te vinden zijn? Zelf heeft TNN hier ook ideeën over, maar we willen kijken of die wel aansluiten bij de behoefte van onze website-bezoekers en achterban.

Daarom gaan we de komende weken hier op de site en op onze Facebook-pagina jullie bevragen. Denk mee! En help ons een mooie informatieve website op te bouwen.

Elke week leggen we twee vragen voor waarop je die week kan reageren. Maandag vindt je hier en op facebook de eerste twee vragen.

vragen

Vraag 1: Wat willen jullie over TNN weten?

Vraag 2: Wat voor nieuwsberichten willen jullie lezen?

Vraag 3: Wat moet er in onze agenda komen te staan?

Vraag 4: Wat voor informatie voor transgenders zelf wil je vinden?

Volgende week komen er twee nieuwe vragen bij.

Reageer

Eén reactie op “Denk mee over de nieuwe website”

  1. vreer schreef:

    Ik denk dat het goed is om ook betere info te geven over wat trans* nou is. Dat het een uiting is van universele genderdiversiteit (gendervariantie zo je wilt). Dat trans* daar een (extreme?) vorm van is en verder duidelijker dat trans* niet gaat om de operaties etc.. Dat zou je moeten decentreren. Vervolgens dus ook meer aaandacht voor andere vormen van trans* zijn. Mensen voor wie de medische hulp maar een klein onderdeel is. Dan maak je waar dat transgender een breed begrip is met vele verschijningsvormen (zoals dat voor homo geldt en zo)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.