Transgenderwet: Deel je ervaring

Transgenderwet: Deel je ervaring

Op 1 juli 2014 trad de huidige Transgenderwet in werking. Deze wet maakt het mogelijk om de registratie van je geslacht te wijzigen. In 2017 wordt deze wet geëvalueerd door regering en parlement.  In deze evaluatie mag onze stem niet ontbreken. Jouw ervaring met de wet is hiervoor onmisbaar. Daarom vraagt TNN jou om je ervaring of mening met ons te delen. Op die manier kan TNN de politiek informeren over wat er verbeterd moet worden aan de wet.

Wat vind jij dat er nu niet goed gaat met de bestaande Transgenderwet? En wat is er nodig om dat te verbeteren? Vul het reactieformulier hieronder in. Je kan je e-mailadres achterlaten om op de hoogte te blijven van TNN’s acties in het evaluatieproces van de Transgenderwet.

  • Het invullen van je e-mailadres is niet verplicht maar wel handig wanneer wij aanvullende informatie van je nodig hebben of om actuele informatie van TNN te krijgen over evaluatie. Wanneer je je emailadres invult, dan geef je toestemming dat wij je persoonsgegevens verwerken om contact met je op te nemen inzake de transgenderwet. Zie verder onze privacyverklaring.
  • Het invullen van je telefoonnummer is niet verplicht maar wel handig wanneer wij aanvullende informatie van je nodig hebben. Wanneer je je telefoongegevens invult, dan geef je toestemming dat wij je persoonsgegevens verwerken om contact met je op te nemen inzake de transgenderwet. Zie verder onze privacyverklaring.