« terug naar overzicht

Eerste Kamer kan verder met Transgenderwet

De Eerste Kamer kan verder met de behandeling van de Transgenderwet. Zij hebben op 15 november van staatssecretaris Teeven de antwoorden ontvangen op hun vragen over deze wet. Vandaag, 19 november, besluit de Commissie voor Veiligheid en Justitie van de Eerste Kamer hoe de verdere behandeling er uit gaat zien. Ook zullen zij de plenaire behandeling van de wet inplannen.

Zodra meer bekend is over het vervolg van de behandeling van de transgenderwet in de Eerste Kamer zal TNN hierover berichten.

UPDATE

“De Eerste Kamercommissie voor Veiligheid en Justitie (V&J) heeft op 18 november 2013 het eindverslag uitgebracht. De plenaire behandeling is voorzien voor 16 en/of 17 december 2013.”
Of dit betekent dat de stemming over de wet nog op 17 december plaats kan vinden gaat TNN uitzoeken. De Eerste Kamer gaat in elk geval met Kerstreces op 19 december.

Op de website van de Eerste Kamer kun je alle stukken teruglezen.

Reageer

2 reacties op “Eerste Kamer kan verder met Transgenderwet”

  1. Nadine schreef:

    Hoihoi,
    ik hoop echt dat de 1e kamer er mee instemt. Dit is belangrijk voor ons allemaal. Helaas kan ik er niet bij zijn, als ik het geld ervoor had had ik wel een treinkaartje genomen. Maar laten we met zijn alle hopen dat deze wet er door komt en het nog makkelijker voor ons allemaal word.
    Xx nadine

  2. Sanne schreef:

    Heel erg bedankt voor de updates. Dit soort zaken zijn altijd handig om te weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.