« terug naar overzicht

Geef jij je op?

Wil jij scholieren en studenten helpen met een schoolopdracht of afstudeerscriptie? Geef je dan op voor het TNN Studiedeelnemers-bestand. Elk beetje kennis is een kleine stap naar emancipatie. Met het Studiedeelnemers-bestand koppelt TNN studenten en scholieren aan transgenders.

Van kennis naar emancipatie

Studenten die nu kennis opdoen hebben daar later in hun leven als journalist, professional of onderzoeker hun profijt van. Een voordeel waar transgenders aan bij kunnen dragen en de samenleving als geheel voordeel van gaat hebben!

Hoe geef ik me op?

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@transgendernetwerk.nl onder vermelding van “Ik geef me op“. Dan krijg je een formulier toegestuurd om je gegevens te registreren, die mail je dan naar ons terug. Daarmee is inschrijving als deelnemer in het TNN Studiedeelnemers-bestand afgerond. Je krijgt bericht van ons wanneer wij je gegevens vervolgens met een student of onderzoeker delen.

Vanaf juli 2014 gaat TNN de opdrachten en scripties ook weer beschikbaar stellen op haar nieuwe website. Dit gebeurt met wederzijdse toestemming van deelnemers en studenten/scholieren.

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.