« terug naar overzicht

Levensverhalen transgender ouderen van levensbelang

Levensverhalen transgender ouderen van levensbelang

Transgender ouderen, het is een vrij onbekende groep die veel te vaak te maken krijgt met onbegrip, pesterijen en geweld.  En daar willen de Empowerment Foundation Stichting Roze 50+ wat aan doen.

Levensverhalen

Door hun levensverhalen op te tekenen en die te delen met de rest van de wereld! Hierdoor krijgen transgenders niet alleen stem en gezicht, maar draagt het project bij aan meer kennis en begrip voor transgender ouderen. Onbekend maakt onbemind, dat geldt zeker voor deze groep mensen. In dit project , werken we samen met mensen uit de transgender gemeenschap, Transgender Netwerk Nederland, Uitgeverij Xanten en schrijfster/fotograaf Eveline van de Putte. Zij maakte eerder het veel besproken Stormachtig Stil, levensverhalen van Roze ouderen.

Koop een aandeel

Roze 50+ en Empowerment Foundation spannen zich in om financiering bij bepaalde fondsen te bewerkstelligen. Maar dat is niet voldoende! Daarom bieden zij jou de kans om te participeren in dit project door het kopen van aandelen. Op die manier dragen we allemaal een steentje bij aan de emancipatie van transgender personen. Roze 50 + en de Empowerment Foundation verkopen 4000 aandelen van 5 euro per stuk. Ook jij kunt tot aandelen kopen door een bedrag over te maken op: NL69RABO0106237578 t.n.v. Empowerment Foundation, o.v.v. Transgender ouderen. Wat krijgt je er voor terug?

  • Voor 1 t/m 49 aandelen: naamsvermelding
  • Voor 50 t/m 99 aandelen: plaatsing bedrijfslogo, plus 1 boek
  • Voor 100 t/m 199 aandelen: halve pagina advertentie/ advertorial, plus 5 boeken
  • Voor 200 aandelen of meer: hele pagina advertentie/ advertorial, plus 10 boeken

Volg de Transgender-Ouderen pagina op Facebook

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.