« terug naar overzicht

Meld je aan voor Coaching ‘Transgenders naar Werk’

Uit het SCP-onderzoek ‘Worden wie je bent’ bleek in 2012 dat transgenders een achterstandspositie hebben op de arbeidsmarkt. TNN heeft van het Ministerie van OC&W de opdracht gekregen actie te ondernemen op dit punt. Coaching van transgenders naar werk is één van de projecten die TNN daarvoor heeft opgezet.

FOCUS

Professionele coaches met ruime ervaring gaan transgenders op diverse manier begeleiden om de persoonlijke arbeidsmarktpositie te verbeteren. Dat betekent dat een baan niet in alle gevallen het einddoel van de coaching gaat zijn. De coaching kan zich focussen op het omgaan met het verlies van werk of het vergroten van eigenwaarde en geloof in jezelf. Maar het is ook belangrijk om uit te vinden naar wat voor baan je op zoek bent. Of om je voor te bereiden op daadwerkelijk solliciteren. Of hoe je om kan gaan met conflictsituaties op de werkvloer.

INTERESSE

Is je interesse al gewekt? Heb je een uitkering? Ben je op zoek naar werk? Of dreig je je werk te verliezen? Of ben je op zoek naar een andere baan die beter bij je past? Neem dan contact op met TNN. Het project is toegankelijk voor transgenders uit het hele land. Dat betekent dat er ook voor e-coaching gekozen kan worden.

MELD JE AAN

Wil je je aanmelden voor de coaching? Stuur dan een mail onder vermelding van ‘Aanmelding coaching’ met daarin je naam en telefoonnummer en in een paar zinnen je situatie. Heb je vragen over de coaching? Mail dan vooral je vraag, dat kan onder vermelding van ‘Vraag coaching’, met daarin je telefoonnummer, je naam en natuurlijk je vraag. Mailen kan naar info@transgendernetwerk.nl, bellen mag natuurlijk ook, 020 205 0915.

Na je aanmelding neemt TNN telefonisch contact met je op. Naar aanleiding van dat gesprek zal je uitgenodigd worden voor een intake met één van de coaches.

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.