« terug naar overzicht

Nieuw onderzoek van UVH en TNN: Collega’s van personen in transitie gezocht!

  • 10 september 2018
  • 0 reacties

Nieuw onderzoek van UVH en TNN: Collega’s van personen in transitie gezocht!

Om de omgang van transgender personen op de werkvloer en arbeidsmarkt beter in beeld te krijgen werkt TNN ook dit jaar samen met de Universiteit voor Humanistiek en Maastricht University. Twee jaar geleden deden we onderzoek naar de ervaringen van transgender personen op de werkvloer. Hieruit is onder andere onze factsheet Transgender en Werk voortgekomen. Dit perspectief over wat er goed en minder goed gaat op de werkvloer willen we aanvullen met ervaringen van (cisgender) collega’s van personen die in transitie zijn gegaan of daar nog mee bezig zijn. Wat is hun ervaring en wat zien zij verder in de organisatie gebeuren?  Hiermee kunnen we meer inzicht krijgen in de obstakels en helpende factoren. Transgender Netwerk Nederland gebruikt de resultaten voor haar beleidsbeïnvloeding en interventieontwikkeling.

Anonimiteit is gegarandeerd. Het onderzoek wordt gedaan door studenten van de Universiteit voor Humanistiek, en de interviews zullen plaats kunnen vinden van 4 tot 15 oktober en zullen ongeveer 1 uur duren. De studenten worden zorgvuldig begeleid door onderzoeksmethodologen van de Universiteit voor Humanistiek en Maastricht University en zijn goed voorbereid door TNN.

UVH2018

Vul hier je naam en emailadres in als je mee wilt doen aan dit onderzoek. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen.

  • Vink JA aan wanneer je TNN toestemming geeft voor het bewaren van je contactgegevens na het aflopen van dit onderzoek. Je gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden dan verzoeken tot deelname aan nieuw onderzoek.

 

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.