« terug naar overzicht

Transgender coaching

Transgender coaching

Heb jij een duwtje in de rug nodig op je werk, studie of de arbeidsmarkt? Weet je na je transitie niet wat je met je baan en carrière aan moet? Loop je tegen problemen aan op de werkvloer of zit je zonder werk? TNN en Stichting GenderTalent bieden jou kosteloos professionele coaching aan.

Inhoud van het project

Professionele coaches met ruime ervaring begeleiden transgender personen op diverse manieren om de persoonlijke arbeidsmarktpositie te verbeteren. Dat betekent niet dat de coaches op zoek gaan naar een baan voor je of jouw problemen voor je gaan oplossen. Zij zijn er voor jou als een steun in de rug. De coaching kan zich op de volgende zaken richten:

  • oriëntatie op de arbeidsmarkt vanuit (langdurige) werkloosheid
  • praktische hulp bij solliciteren
  • leren prioriteiten stellen in carrière en privé
  • problemen op de werkvloer
  • aanpakken van je onzekerheid
  • succesvolle voltooiing van je studie

Hoe het werkt

Een duwtje in de rug van onze coaches helpt jou met zelfvertrouwen, focus, solliciteren, presentatie en het omgaan met tegenslag. Het aanbod van het project bestaat afhankelijk van je situatie uit coachingsgesprekken, sollicitatiebegeleiding, groepstraining presentatietechnieken of begeleiding in een werkervaringsplek. Per individu wordt bekeken en besproken welk aanbod het beste past. Het aantal coachingsuren kan variëren van 3 tot 12 uur. Afhankelijk van jouw mogelijkheden en voorkeuren gebeurt de coaching face-to-face, telefonisch  of online.

MELD JE AAN
icons3 (1)

Na je aanmelding neemt GenderTalent telefonisch contact met je op. Naar aanleiding van dat gesprek zal je uitgenodigd worden voor een intake met één van de coaches. Klinkt dit jou goed in de oren? Meld je dan aan bij GenderTalent.

Heb je alleen vragen over de coaching? Stuur GenderTalent dan via het contactformulier een bericht. Bellen mag natuurlijk ook, je kunt GenderTalent bereiken op 085 303 7 836.

Het project ‘Transgender en werk. Een duwtje in de rug’ wordt mogelijk gemaakt met financiering van het ministerie van OCW. In overleg met het ministerie voert stichting Gendertalent, als gespecialiseerde organisatie voor bemiddeling en loopbaanbegeleiding voor transgender personen, dit project nu namens TNN uit.