« terug naar overzicht

Save the Date: Congres Inclusion4All 12 oktober

Save the Date: Congres Inclusion4All 12 oktober

Op woensdag 12 oktober organiseert TNN samen met FNV een congres over de inclusie van transgender, intersekse en non-binaire mensen op de arbeidsmarkt!

Veel mensen uit deze doelgroepen lopen aan tegen vragen over werk, zoals: Hoe kan ik het best handelen bij discriminatie? Welke organisaties zijn inclusieve en veilige werkplekken? En wat kan er in de CAO geregeld worden voor een inclusieve en veilige werkvloer?

Ook voor HR-professionals, managers en andere professionals in D&I is er veel onduidelijkheid. Alhoewel het grootste deel van de werkgevers graag een inclusieve organisatie wil zijn voor transgender, non-binaire en intersekse mensen, weten zij vaak niet hoe.

 

Tijdens het congres zullen deze onderwerpen en meer besproken worden.

Onder andere zullen wij nieuw onderzoek presenteren over de ervaringen met arbeidsdiscriminatie van transgender, intersekse en non-binaire mensen, en over de ervaringen van HR-professionals met inclusie van genderdiversiteit. Ook zullen er presentaties en panels zijn over het transitieverlof en de inclusie van intersekse personen. Daarnaast zullen wij onze nieuw-ontwikkelde trainingen presenteren én aanbieden tijdens het congres, zodat deelnemers naar huis gaan met praktische handvatten op zak.

Het congres duurt van ca. 09.30-16.30 met o.a workshops, best practices en netwerkborrel. Zowel professionals die zich bezighouden met D&I, als ook transgender, intersekse en non-binaire personen zijn van harte welkom! Het is mogelijk om de dag in zijn geheel te volgen, of alleen in de ochtend of de middag aanwezig te zijn.

Meld je snel aan! Het volledige programma vind je hier.

 

Reageer

8 reacties op “Save the Date: Congres Inclusion4All 12 oktober”

 1. Desiree van de Lisdonk schreef:

  Dag, wanneer verwachten jullie het programma definitief te hebben?

 2. Sue Normanton schreef:

  can you send me information on the programme – im assuming the day will be in Dutch?

 3. sjon wijngaard schreef:

  Ik meld mij aan voor 12 okt.

 4. Hadas Nidam schreef:

  Hoi!
  Ik ben psycholoog van beroep en werk op dit moment bij de GGD met een diverse groep aan mensen. Ik ben erg geïnteresseerd in de onderwerpen omtrent gender en identiteit, ik zou dit congres graag bijwonen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.