« terug naar overzicht

Trans personen in de media, wat kan er beter?

Trans personen in de media, wat kan er beter?

DOE MEE AAN HET ONDERZOEK

Trans personen zijn de afgelopen jaren steeds meer onderwerp van media-aandacht geweest. TNN en Atria willen weten hoe trans personen dat zelf ervaren. Hoe verlopen je contacten met mediaprofessionals en wat kan er aan de beeldvorming verbeteren? Wij zijn dus benieuwd naar jouw mening en ervaring.

UPDATE: 
De inschrijving voor deelname aan het onderzoek is gesloten.
TNN bedankt iedereen die zich heeft aangemeld voor een interview. Inmiddels hebben zich ruim voldoende mensen gemeld. Daardoor kan het dat er geen contact met je opgenomen wordt.

Ooorspronkelijk bericht:

Wij zoeken daarom 15 transgender personen voor een persoonlijk telefonisch interview. Laat hieronder je gegevens achter om met ons te delen hoe berichtgeving verbeterd kan worden of hoe je graag wilt dat mediaprofessionals met trans personen om gaan. Er zal dan contact met je opgenomen worden voor het afspreken van een geschikt tijdstip om jou te interviewen.

Deze interviews gebeuren in het kader van een groter project en actie-onderzoek naar mediaberichtgeving dat Atria samen met TNN en Universiteit Leiden uitvoeren. Afgelopen week werd er daarom al een expertmeeting gehouden met transgender personen uit diverse hoeken van de wereld en Nederlandse activisten. Naast het ophalen van jullie ervaringen en ideeën zullen er ook interviews gehouden worden met de mediaprofessionals zelf.

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.