Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Vrijwilligersfunctie

Wil je als vrijwilliger de dagelijkse werkzaamheden van TNN ondersteunen? Dan kan je bijvoorbeeld aan de slag als communicatiemedewerker of grafisch vormgever.

Transgender Info zoekt versterking

Schrijven, interviewen, agendabeheer en contactadministratie. Beheers jij één van deze vaardigheden? Meld je dan als vrijwilliger voor Transgender Info.

Word Studiedeelnemer

Wil jij scholieren en studenten helpen met een schoolopdracht of afstudeerscriptie? Geef je dan op voor het TNN Studiedeelnemers-Panel. Elk beetje kennis is een kleine stap naar emancipatie. Met het panel koppelt TNN studenten en scholieren aan transgender personen. Klik hier.

Word Trans Ambassadeur

Zet jij je lokaal of landelijk actief in voor de emancipatie van transgender personen? Wil jij onze ogen en oren zijn in jouw omgeving en onze boodschap verder uitdragen? Dan heten wij je graag welkom als Trans Ambassadeur van TNN. Klik hier.

Organiseer Transgender Gedenkdag

Jaarlijks vindt op of rond 20 november de nationale Transgender Gedenkdag plaats. Deze gedenkdag, die ooit in de Verenigde Staten is begonnen, wordt in Nederland elk jaar in een andere stad georganiseerd. TNN sponsort en ondersteunt de lokale organisatie daarbij. Elk jaar zijn er vrijwilligers nodig om van deze dag een memorabele herdenking te maken. Klik hier.