Genderidentiteitskaart

Heb je (nog) geen ID-bewijs met je nieuwe naam en geslacht erop en ben je bezorgd dat mensen niet geloven dat je ID van jou is? Bij Transgender Netwerk kun je een genderidentiteitskaart aanvragen, die je als hulpmiddel kunt gebruiken naast je geldige ID-bewijs!

Je kunt een kaart aanvragen met of zonder geslachtsaanduiding. Als je bij deze vraag de optie “Geen geslachtsaanduiding” aanklikt, krijg je een kaart waar dit veld helemaal niet op wordt vermeld.

De genderidentiteitskaart hebben wij samen met Transvisie ontwikkeld en kun je gratis aanvragen. Wel vragen wij een kleine vergoeding voor de verzendkosten van de kaart. Als wij de genderidentiteitskaart verzenden, sturen wij een brief mee met extra informatie en ons rekeningnummer. Via dit nummer kun je achteraf zelf een vergoeding overmaken.

 

Genderidentiteitskaart

Wil je een genderidentiteitskaart aanvragen van Transgender Netwerk? Geef dan je gegevens hier door, en upload de gewenste foto.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwe naam*
Vul hier de naam in die je nu gebruikt of wilt gebruiken.
Officiële naam*
Vul hier de naam in die nu op je identiteitsbewijs staat.
Geboortedatum*
Je geboortedatum zoals op je paspoort staat
Het document nummer wat op je identiteitsbewijs staat. Op de manier kan je nog makkelijker laten zien dat het bij jou hoort. Wij gaan Zorgvuldig met jouw gegevens om. Het nummer staat meestal rechts van je naam.
Je hebt de optie om een geslachtsaanduiding op je genderidentiteitskaart te zetten. Dit hoeft niet. Je kan er ook voor kiezen om geen geslacht op je kaart te hebben.
Upload hier een pasfoto voor op je nieuwe genderidentiteitskaart. Probeer ervoor te zorgen dat je gezicht duidelijk en herkenbaar in beeld is. Je kan alleen een jpg. sturen.
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Adres*
Het postadres waar wij jouw genderidentiteitskaart naar toe kunnen sturen.
E-mailadres*
Op jouw e-mailadres sturen wij jou een berichtje wanneer we de kaart versturen. Ook kunnen we je op deze manier bereiken voor vragen.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com