VR Experience

Toolkit

foto van persoon met VR bril op

Deze VR-film neemt jou in 7 minuten mee in het perspectief en de belevingswereld van een trans meisje of een trans jongen thuis, op de middelbare school, in de openbare ruimte en tijdens een sollicitatie voor een bijbaantje.

Kijk door de ogen van een transgender persoon

Wil je weten wat een transgender persoon meemaakt? Om dat zelf te ervaren, hebben wij een Virtual-Reality Experience ontwikkeld. Deze VR Trans Experience duurt zeven minuten. Het laat je zien hoe een transgender meisje of jongen de wereld beleeft. Je ziet situaties thuis, op de middelbare school, in de openbare ruimte en tijdens een sollicitatie voor een bijbaantje.

Voor wie is de VR Trans Experience?

De VR Trans Experience is speciaal gemaakt voor leerlingen op middelbare scholen. Maar ook professionals in het onderwijs en andere sectoren kunnen het gebruiken. Het helpt je om je beter in te leven in transgender personen.

Meer informatie

De VR Trans Experience is gemaakt door Transgender Netwerk, het GSA-netwerk, COC Nederland en de Transketeers. Wil je deze VR Trans Experience ook op jouw school of bij jouw organisatie gebruiken? Mail dan naar vr@transgendernetwerk.nl voor meer informatie.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com