Doneren

Transgender Netwerk zet zich in voor de emancipatie van transgender personen en hun omgeving en de erkenning in de samenleving van het bestaan van genderdiversiteit. Dat doen wij mede dankzij jouw gift, schenking of donatie.

Draag jij de idealen van Transgender Netwerk een warm hart toe? En zou jij financieel een steentje willen bijdragen aan een van onze projecten? Zoals één van onze vele voorlichtings- en bewustwordingsactiviteiten, onze inzet om discriminatie op de arbeidsmarkt te bestrijden en politieke lobby voor wetswijzigingen? Of wil je aan het Corine van Dun fonds bijdragen om activiteiten van lokale initiatieven voor maatschappelijke acceptatie te bevorderen: Word dan nu donateur of neem Transgender Netwerk op in je testament.

Steun het Corine van Dun fonds

Met dit fonds wil Transgender Netwerk kleinschalige initiatieven en groepen ondersteunen die activiteiten willen ondernemen die direct gericht zijn op het bevorderen van maatschappelijke acceptatie in hun eigen regio. Wil je aan dit fonds bijdragen? Vermeld dan bij je donatie: Corine van Dun fonds.

Donaties

Doneren kan éénmalig of periodiek, zonder minimumbedrag. Transgender Netwerk heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Giften en donaties zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting, wanneer de hoogte van uw gift (alle schenkingen aan verschillende organisatie samengenomen) tussen 1% en 10% van uw bruto-inkomen behelst. Op de site berekenhetnu.nl vindt u hier meer over. Doneren kan met een overboeking op de bankrekening van Transgender Netwerk. IBAN: NL79 RABO 0121 8819 46 of via het formulier onderaan deze pagina.

Periodiek doneren

Periodieke schenkingen met een looptijd van minimaal vijf jaar zijn wel volledig aftrekbaar. Daarvoor is wel een onderhandse schenkingsovereenkomst nodig of een notariële actie. Wil u hiervoor meer weten neem dan contact met ons op.

Nalatenschap

Ook kan je Transgender Netwerk in je testament opnemen. Daarmee laat je de trans gemeenschap extra middelen na om meer en beter te werken aan een volledige genderdiverse samenleving. In een testament kan je opteren om Transgender Netwerk een specifiek legaat na te laten voor een specifiek bedrag of om Transgender Netwerk als een erfgenaam op te nemen.

Transgender Netwerk heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dit betekent dat Transgender Netwerk geen erfbelasting hoeft te betalen. Dat betekent dat elke
euro van jouw nalatenschap besteed zal worden aan de emancipatie van de trans gemeenschap in het algemeen, en de doelstellingen van Transgender Netwerk in het bijzonder.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@transgendernetwerk.nl, of bel ons op 020-2050915.

Wij bedanken je alvast hartelijk voor je interesse bij te dragen aan de werkzaamheden van Transgender Netwerk!

ANBI FC logo blauw

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com