Congres FNV

1 november 2022

Conferentie Inclusion4all: fotoverslag

Op 12 oktober 2022 organiseerde Transgender Netwerk Nederland samen met FNV de Inclusion4All conferentie over transgender, intersekse en non-binaire mensen op het werk. Fotograaf Prins de Vos maakte een beeldverslag.

Op het Inclusion4All congres in oktober presenteerden wij het onderzoek naar de ervaringen van trans, intersekse en non-binaire werknemers met discriminatie, en de ervaringen en behoeften van HR-professionals. De nieuwe training toolkits, die wij hebben ontwikkeld gebaseerd op deze inzichten, werden tijdens het congres voor het eerst aangeboden. Later op de dag waren er ook panelgesprekken over ervaringen met discriminatie en het instellen van het transitieverlof. Op deze pagina vind je het fotoverslag.

Transgender Netwerk dankt alle deelnemers en sprekers voor hun bijdrage. Onder andere dank aan Mir-Abe Marinus van Nederlands netwerk voor seksediversiteit NNID, gebarentolken Jamie Knecht en Marieke Snijder van Roze Gebaar, Dave Bekkering van Radar, dr. Sarah Stutterheim van Universiteit Maastricht, Jose Nava van Unilever, Ruby van Hoorn van Lush, Floris Elbertse van PwC en Marcel Herwegh en Bianca Franse van Radiance Coaching. Dank ook voor de sprekers Laura van Beckhoven en Ryan Ramharak, de Transketeers, en dagvoorzitter Alex Kain.

Tot slot dank aan FNV en Netwerk Regenboog FNV voor het helpen organiseren van dit mooie congres.

 

Dit congres maakt deel uit van het Europese project Inclusion4all, dat mogelijk is gemaakt door de Europese Unie onder het ‘Rights, Equality and Citizenship’ programma en co-gefinancierd is door het ministerie van OCW.

Alle foto’s zijn © Prins de Vos, in opdracht van FNV.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com