afbeelding training inclusion4ALL

22 april 2022

Gratis training INCLUSION4ALL

Bijna 1 op de 3 transgender, intersekse en non-binaire mensen in Nederland heeft ooit ontslag genomen omdat hun werkplek onveilig voor ze was. Bijna de helft maakt verbaal geweld mee en bijna driekwart heeft het gevoel dat ze hun identiteit op het werk moeten verhullen.

Dat blijkt uit onderzoek van het Europese project Inclusion4All dat later dit jaar verschijnt. Om discriminatie op het werk tegen te gaan organiseert Transgender Netwerk Nederland trainingen voor zowel werkgevers en HR-managers als voor transgender, intersekse en non-binaire werknemers. In mei organiseren we trainingen voor werknemers.

In deze training leer je:

  • Wat je rechten zijn
  • Hoe je je op vervelende vragen kunt voorbereiden, bijvoorbeeld bij je sollicitatie
  • Hoe je met discriminatie kunt omgaan
  • Hoe je de juiste steun kunt krijgen, binnen én buiten jouw werk

Deelname aan de training is gratis, en voor een lunch wordt gezorgd. De training vindt plaats op een locatie in het centrum van Amsterdam, goed te bereiken met openbaar vervoer. Het aantal plekken binnen de training is beperkt, dezelfde training wordt tweemaal aangeboden. Meld je hier aan voor één van de data! Je aanmeldgegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Deze training is bedoeld voor transgender, intersekse en non-binaire mensen. Ben je dat niet, maar wil je wel meer weten? Bekijk dan onze gids met tips voor werkgevers en HR-professional.

Inclusion4all

De gratis training is onderdeel van een Europees project, Inclusion4All, dat discriminatie van transgender, intersekse en non-binaire mensen onderzoekt én aanpakt. Aan dit project doen diverse Europese organisaties mee, waaronder Hátter (Hongarije), SURT (Spanje), Zagreb Pride (Kroatië), de Universiteit van Brescia (Italië) en Transgender Netwerk Nederland.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com