5 juli 2012

In actie voor de transgenderwet op Roze Zaterdag

De nieuwe wet die de wijziging van geslacht in de geboorteakte regelt is niet meer naar de Tweede Kamer gegaan, ondanks dat morgen het zomerreces begint voor de Tweede Kamer. TNN en sympathisanten zijn daarom in beweging gekomen om onze ontevredenheid hierover zichtbaar te maken op Roze Zaterdag.

Roze Zaterdag wordt aanstaande zaterdag gehouden in Haarlem. Wij roepen onze achterban en al hun sympathisanten op om naar Roze Zaterdag te komen en staatssecretaris Teeven te vragen: Waar is onze wet gebleven?

Meedoen aan onze actie kan, meld je aan via facebook of stuur een mailtje naar info@transgendernetwerk.nl of sluit je gewoon bij ons aan tijdens de parade!

Het programma is als volgt:
12:30 verzamelen in het Kenaupark voor deelname aan de Parade
13:00 start parade, flyers verspreiden
15:00 verzamelen voor podium op Grote Markt
15:30 speech van staatssecretaris Teeven

Wie van buiten Haarlem komt kan op het station van Haarlem opgevangen worden om dan 12:00 om gezamenlijk naar het Kenaupark te lopen.

We gaan voor een dag met een vrolijke sfeer en een ludiek geluid van maken. Als de staatssecretaris ons nog altijd kan toezeggen dat de wet in 2013 in werking kan treden dan gunnen we hem ons vertrouwen en applaus. Maar hoe dan ook willen we weten van staatssecretaris Teeven waar onze wet is gebleven?

Verdere instructies en het uitdelen van materiaal gebeurt tussen 12:30 uur en 13:00 uur in het Kenaupark. Aanhakers kunnen andere deelnemers vragen naar de do’s en don’ts.

Wil je nog helpen met borden en banners maken en t-shirts stencillen, meldt je dan bij Vreer, vreerwerk@xs4all.nl.

Heb je dringende vragen of opmerkingen, bel dan naar 06 203 597 33.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com