Foto van Inclusion4All

21 april 2021

Inclusie op het werk: doe mee aan een nieuw Europees onderzoek

Ben jij trans, non-binair, intersekse, of werkzaam in HR? Graag hoort TNN over jouw ervaringen op werk voor een onderzoek over inclusiviteit!

In samenwerking met andere lidstaten uit de Europese Unie onderzoekt Transgender Netwerk Nederland via anonieme enquêtes de ervaringen van (en met) transgender, intersekse, en non-binaire personen in het werkveld en in het vinden van werk. We willen op deze manier zowel de huidige status van inclusie, als de benodigdheden van transgender, intersekse, en non-binaire personen in kaart te brengen.

Ondersteuning

Daarnaast hopen wij manieren te onderzoeken waarop wij HR-professionals en werkgevers kunnen ondersteunen om inclusiviteit nog verder te bevorderen op de arbeidsmarkt.

Ben je werknemer? Doe hier mee aan het onderzoek.

Ben je HR-medewerker? Doe hier mee aan het onderzoek.

Naar aanleiding van de data uit de enquêtes zal het Europees consortium trainingen en toolkits gaan ontwikkelen om de inclusiviteit van de arbeidsmarkt te verbeteren in Europa. De contactpersoon voor het onderzoek is Freya Terpstra van TNN. Voor vragen of meer informatie over het onderzoek kunt u terecht bij haar via f.terpstra@transgendernetwerk.nl of +31 6 810 552 31.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com