Onze Missie

Wij werken aan een wereld waarin genderdiverse mensen vrij en veilig kunnen leven en waarin iedereen de ruimte krijgt om te verschillen.

Onze visie

Een wereld waarin alle genderdiverse mensen vrij en veilig kunnen leven en bewegen. Een samenleving waarin iedereen de ruimte heeft om te verschillen. En waarin we juist deze verschillen waarderen.

Onze missie

Wij zetten ons in voor de mensenrechten van transgender en non-binaire mensen, nu en in de toekomst. We willen dat iedereen zelf kan beslissen over hun leven, hun lichaam en hun papieren. En dat iedereen vrij baan krijgt om hun talenten te ontwikkelen en daarin gesteund wordt.

Onze kernwaarden

Genderinclusief

We zijn genderdivers en laten zien dat we er zijn. Onze verschillen zijn een kracht.

Rechtvaardig

We staan voor vooruitgang. We zetten ons in voor een betere samenleving en dat blijven we doen. We luisteren naar onze gemeenschap en staan voor rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid, gelijkheid en emancipatie.

Opbouwend

We sluiten onze ogen niet voor onrecht en we geloven dat we voor verandering kunnen zorgen. We werken graag samen met iedereen die zich ook inzet voor een inclusieve samenleving.

Toegankelijk

We willen mensen helpen, verwelkomen, informeren en inspireren. Dat kan alleen als we toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom streven we naar helderheid en laagdrempeligheid, juist als het gaat over moeilijke onderwerpen.

Waakzaam

We zijn voortdurend in contact met genderdiverse gemeenschappen en we volgen de politiek op de voet. We komen in actie als de rechten en de kansen van genderdiverse mensen in de knel komen.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com