Als je zelf in de media komt

Ben je benaderd door media voor een interview of een programma? Dat kan leuk en spannend zijn, maar misschien heb je ook vragen. Je kunt altijd bij ons terecht om even te sparren, zodat jij straks in de media komt hoe jíj dat wilt.

Het is goed om voor jezelf duidelijk te hebben waarom je wel of niet in de media wilt komen. Ook hoé je in de media wilt komen, en hoe niet, zijn belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen. Wij helpen je graag als je dit voor jezelf op een rijtje wilt zetten. Wij zullen geen keuze voor jou maken, maar we kunnen je wel tips geven waar je op kunt letten.

Ook kunnen we met jou doornemen waar je wel over wilt praten met media, en welke onderwerpen je liever voor jezelf houdt. Het helpt om hier van tevoren over na te denken, dan ben je minder snel verrast door een vraag. Het belangrijkste is dat jij de touwtjes in handen houdt en straks tevreden bent met het item waar je aan hebt meegewerkt.

Tip!

Je kunt je vraag ook voorleggen in ons besloten Facebookplatform voor transgender en non-binaire mensen. Op het platform zitten verschillende mensen die (ook) in de media zijn geweest.

Ben je al in de media geweest maar heb je een vervelende ervaring? Als je dat wilt kunnen we voor je bemiddelen. Het komt helaas vaker voor, en soms helpt het als wij uitleggen waarom media een fout hebben gemaakt.

Contactpersonen hierover

Foto Nora witte achtergrond

Nora Uitterlinden

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com