Foto van Mo

2 januari 2017

Mo, trans ambassadeur van TNN

TNN startte in 2016 een nieuw project. Hierin staan transgender personen die actief zijn in de emancipatiestrijd centraal. Deze ware trans ambassadeurs hebben een belangrijke rol. Zij kunnen TNN ondersteunen bij het signaleren van problemen en ontwikkelingen. Daarnaast kunnen ze de standpunten van TNN uitdragen. Informeel gebeurt dit natuurlijk al. Nu gaan we het officieel maken.

MO

Mo is 38 jaar oud en moeder van drie kinderen. Samen met haar twee zoons (9 & 8) woont ze in Hoofddorp. Ze heeft een relatie met haar partner die, zich net als haar jongste zoon, identificeert als trans persoon (FTM).

Mo werkt in het dagelijks leven als verpleegkundige. In haar vrije tijd zet zij zich in als voorlichter voor Homoseksualiteit en Seksuele Diversiteit. Dit doet zij bij de voorlichtingsgroep van COC Amsterdam. Daarnaast is Mo ook actief als ambassadrice voor Trans United en als blogger bij de Pink Terrorists.

What’s meant to be will always find it’s way.. BE YOU!

Op Facebook verstuurt ze vanaf haar persoonlijke account met regelmaat berichten omtrent deze thema’s. Deze berichten zijn van activistische aard om bewustzijn te creëren, voorlichting te geven, te zorgen voor zichtbaarheid én mogelijkheid om tot dialoog te komen met andere mensen. Vanwege haar persoonlijke en activistische beweegredenen draagt zij met name de transgendergemeenschap een warm hart toe.

Mo haar hobby’s zijn lezen, koken en er op uitgaan met het gezin en haar vrienden.

Wil je Mo uitnodigen als Trans Ambassadeur? Neem dan contact met ons op.

Ben jij actief voor de transgender emancipatie? Lees hier dan meer over het Trans Ambassadeurschap.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com