10 september 2018

Nieuw onderzoek van UVH en TNN: collega’s van personen in transitie gezocht!

Om de omgang van transgender personen op de werkvloer en arbeidsmarkt beter in beeld te krijgen werkt TNN ook dit jaar samen met de Universiteit voor Humanistiek en Maastricht University. Twee jaar geleden deden we onderzoek naar de ervaringen van transgender personen op de werkvloer. Hieruit is onder andere onze factsheet Transgender en Werk voortgekomen. Dit perspectief over wat er goed en minder goed gaat op de werkvloer willen we aanvullen met ervaringen van (cisgender) collega’s van personen die in transitie zijn gegaan of daar nog mee bezig zijn. Wat is hun ervaring en wat zien zij verder in de organisatie gebeuren?  Hiermee kunnen we meer inzicht krijgen in de obstakels en helpende factoren. Transgender Netwerk Nederland gebruikt de resultaten voor haar beleidsbeïnvloeding en interventieontwikkeling.

Anonimiteit is gegarandeerd. Het onderzoek wordt gedaan door studenten van de Universiteit voor Humanistiek, en de interviews zullen plaats kunnen vinden van 4 tot 15 oktober en zullen ongeveer 1 uur duren. De studenten worden zorgvuldig begeleid door onderzoeksmethodologen van de Universiteit voor Humanistiek en Maastricht University en zijn goed voorbereid door TNN.

UVH2018

Vul hier je naam en emailadres in als je mee wilt doen aan dit onderzoek. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen.

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com