social preview plaatje transgender netwerk

17 augustus 2023

Welkom op onze nieuwe website

Een nieuwe naam. En een nieuwe website.

Om toegankelijker, opener en gebruiksvriendelijker te zijn, hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan een volledig nieuwe website. En wij zijn enorm trots om deze vandaag met jullie te delen. Veel dank aan de websitebouwers en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Liefs, Transgender Netwerk

 

Vanaf vandaag hebben wij onze drie websites toegevoegd tot één website: transgendernetwerk.nl. De websites van Transgender Info en Trans In Beeld verdwijnen en zijn volledig opgenomen in de Transgender Netwerk website. Daarnaast hebben wij de informatie op onze site gebundeld per doelgroep, zodat deze makkelijker te vinden is. En om de mensen achter Transgender Netwerk zichtbaarder te maken en contact opnemen laagdrempeliger te maken, hebben wij hen op de voorgrond gezet. En het belangrijkste: met de nieuwe site hebben we helemaal rekening gehouden met de WCAG2.1; de strengste toegankelijkheidsrichtlijn!

Wij willen dat onze nieuwe website opener, helderder en toegankelijker is.

Maar we zijn nog niet klaar. Een website is nooit helemaal af. Er komen nog meer pagina’s in het Engels aan. En ook onze pdf’s worden toegankelijker. Zie je toch nog iets dat ontbreekt of niet klopt? Neem dan contact met ons op!

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com