Meld discriminatie bij TNN

Meld discriminatie bij TNN

Ben je gediscrimineerd? Vul hieronder je gegevens in en de details van je ervaring met discriminatie. TNN neemt zo snel mogelijk contact met je op. Transgender personen hebben net zo veel recht op een leven zonder discriminatie.

Indien gewenst kan TNN je melding doorsturen naar een antidiscriminatiebureau in je regio of contact opnemen met het Openbaar Ministerie.

Klik hier voor informatie over wat discriminatie is en waar je terecht kan of bekijk het stroomschema.  Je kan ook altijd TNN bellen op 020 205 0915  voor vragen hierover.

  • Voor een goede afhandeling van uw melding door een antidiscriminatiebureau bevelen wij u aan uw telefoonnummer in te vullen.
  • Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens voor correcte afhandeling van deze melding. Woonplaats en postcode zijn nodig om de persoon zelf van dienst te kunnen zijn in doorverwijzing en afhandeling. Na afhandeling van het persoonlijke contact, zal de melding anoniem, zonder persoonsgegevens, verwerkt worden in de landelijke monitor om meer inzicht te krijgen in discriminatie. Bekijk ook de privacyverklaring van TNN: www.transgendernetwerk.nl/privacy.