Samenwerken en doneren

Wij zetten ons continue in voor transgender inclusie op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door advies te geven, onderzoek te doen, presentaties en workshops geven en het delen van onze kennis via gidsen. Het overgrote deel hiervan doen wij zonder daar geld voor te vragen. Maar dit kunnen wij alleen blijven doen met concrete middelen. Als werkgever of organisatie kan jij helpen om ons werk mogelijk te maken!

Transgender Netwerk is uitermate geschikt als samenwerkingspartner. Dankzij het advies dat wij aanbieden, hebben wij een groot netwerk aan bedrijven en organisaties die zich inzetten voor inclusie. Dit loopt uiteen van grote bedrijven, tot andere emancipatoire organisaties en kennisinstituten.

Daarnaast zetten wij ons op alle niveaus in voor verandering. Wij werken niet alleen samen met bedrijven en organisaties, maar ook met onderzoekers en geven advies aan de politiek. Door onze focus op de inclusie van transgender en genderdiverse mensen hebben wij specialistische kennis op het gebied van gender, genderidentiteit en -expressie. En tot slot hebben wij al veel ervaring met inclusie, en toegang tot de ervaringen van de vele bedrijven en mensen waarmee wij samen hebben gewerkt.

Met een donatie draag je duidelijk uit dat je transgender inclusie steunt en duurzaam onderneemt. Zowel in woord als in daad!

Giften

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons werk te ondersteunen. Bijvoorbeeld met een directe gift aan Transgender Netwerk. Als organisatie hebben wij een ANBI-status. Daardoor mag je jouw giften aan ons (mits ze aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoen) aftrekken van de belasting. Je kan eenmalig doneren, of instellen dat je periodiek aan Transgender Netwerk wilt doneren. Met jouw gift laat je niet alleen zien dat jij je inzet voor transgender inclusie, maar ook dat jouw organisatie maatschappelijk of duurzaam onderneemt.

Verdubbeling

Een andere leuke manier om te doneren als organisatie is door een actie van werkgevers of klanten te verdubbelen. Wanneer er bijvoorbeeld onder werknemers een inzamelingsactie loopt, kan je als werkgever jouw steun voor de actie geven door te beloven de opbrengst van de collectie te verdubbelen. Ook hier geldt weer dat Transgender Netwerk een ANBI-status heeft, en giften weer belasting aftrekbaar zijn (indien volgens de voorwaarden van de Belastingdienst). Tegelijkertijd moedig je anderen aan om ook te doneren.

Platform

Als Transgender Netwerk zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om onze boodschap verder te verspreiden en te versterken. Hier kun jij ons ook bij helpen, door ons een platform te bieden. Bijvoorbeeld door een locatie of middelen te bieden om samen een evenement te organiseren, of door ons uit te nodigen om deel te nemen aan jullie eigen bijenkomsten.

 

Heb je interesse of wil je overleggen? Neem dan contact op!

Contactpersonen hierover

Foto van Lis met witte achtergrond

Lis Dekkers

Credits

Branding & design Cheerleader.studio

Website development Digitmind.nl

Fotografie headers: Tengbehkamara.com