« terug naar overzicht

TNN zoekt bestuursleden!

TNN zoekt bestuursleden!

Ook in de komende jaren gaan we als Transgender Netwerk Nederland, samen met diverse partnerorganisaties, onze ambities realiseren voor de emancipatie van transgender personen, genderqueers en intersekse personen in Nederland. Hierbij ligt de focus op vijf thema’s: werk, wetgeving & veiligheid, zorg & welzijn, onderwijs, en achterban.

Ons kantoor ontwikkelt de plannen, en zorgt dat deze worden uitgevoerd.
Het bestuur bepaalt de kaders, houdt toezicht, is eindverantwoordelijk, en ondersteunt waar nodig.

We zijn op zoek naar versterking van het bestuur.

Wie zoeken we?

  • Iemand met kennis van of affiniteit met financiën (voor de portefeuille penningmeester);
  • Iemand met kennis van of affiniteit met zorg en welzijn, specifiek voor transgender personen (voor de portefeuille “zorg en welzijn”);
  • Iemand die weet waar onze achterban te vinden is en deze kan verbreden, en het een uitdaging vindt om hun rol verder vorm te geven (portefeuille “achterban”).

We zoeken mensen die:

  • teamplayer zijn, kunnen verbinden, gevoel hebben voor onderlinge verhoudingen, zorgdrager zijn en zicht hebben op de haalbaarheid van plannen en ideeën; en/of:
  • meerdere denkrichtingen in kunnen slaan, buiten de kaders kunnen denken, een brede blik hebben, en daarmee ideeënvorming kunnen stimuleren;

Wat kost het jou?

Het bestuur vergadert ongeveer 4x per jaar op ons kantoor in Amsterdam. Daarnaast zal je andere bijeenkomsten bijwonen, afhankelijk van het soort bestuursportefeuille. Ons kantoor bepaalt in principe de aanwezigheid van bestuursleden bij externe bijeenkomsten, maar uiteraard in goed overleg. Reiskosten worden vergoed.

Wat je verder moet weten:

Als je zelf transgender of genderqueer persoon bent, en ook mede het gezicht naar buiten wil zijn om TNN te vertegenwoordigen, is dat een groot pluspunt! We nodigen (nadrukkelijk) ook mensen uit de brede LHBTIQ met affiniteit op het thema uit om te reageren. Tot 28 juli kun je reageren. Vanaf medio augustus willen we kennismakingsgesprekken houden, we laten dit graag ook afhangen van jouw agenda. Uiterlijk 1 september kun je dan starten.

Als je geïnteresseerd bent…

…. en enthousiast bent over de activiteiten van TNN, nodigen we je uit om ons dit laten weten! Ook waarom je graag wilt meedoen, dus stuur een cv en korte motivatie mee. Doe dit via Gert Hogebrug (secretaris): secretaris@transgendernetwerk.nl Ook voor meer informatie kun je bij hem terecht; vermeld je telefoonnummer, en je wordt teruggebeld.

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.