« terug naar overzicht

De Transzoen

De Transzoen

Transgender Netwerk Nederland besteedt veel aandacht aan de bestrijding van discriminatie van trans personen. Zeker op de arbeidsmarkt belemmert het transgender personen om volwaardig deel te nemen in onze maatschappij. Maar hier staan ook positieve verhalen tegenover. Met de Transzoen wil TNN de werkgevers die het goede voorbeeld geven in het zonnetje zetten.

transzoenKrijg jij goede begeleiding bij je coming out? Kan jij helemaal jezelf zijn op de werkvloer? Heb je als werkgever diversiteitsbeleid waarin ook met transgender werknemers rekening wordt gehouden?

Laat het TNN weten en wie weet ontvangt jouw werkgever dan wel de Transzoen! Vul hieronder het aanmeldformulier voor de Transzoen in.

De Transzoen bestaat uit een prachtig kunstwerk gemaakt door de kunstenares Katinka Waelbers.

Uitreikingen

De eerste Transzoen is  3 april 2017 aan  de academie van sociale studies van de Hanzehogeschool uitgereikt (lees hier). Deze werkgever gaf zijn werknemer alle ruimte om zijn transitie in zijn eigen tempo te doen en onderstreepte het nog eens met de ondertekening van de Verklaring van Dordrecht.

 

Aanmeldformulier Transzoen

  • Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens voor correcte afhandeling van deze aanmelding voor de transzoen, conform de privacyverklaring van TNN. www.transgendernetwerk.nl/privacy.

Reageer

4 reacties op “De Transzoen”

  1. […] Transzoen is een glazen lichtsculptuur in de vorm van een hand, die de kleuren laat zien van de […]

  2. […] de Transzoen, een kunstwerk van Katinka Waelbers, wil TNN werkgevers die het goede voorbeeld geven in het […]

  3. […] Heeft u zelf een uitzonderlijke goede ervaring met uw werkgever en wil u hem voordragen voor deze prijs, meld dit dan hier. […]

  4. […] jij jouw werkgever voordragen voor een Transzoen? Klik dan hier voor meer […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.